son 30 günde en çok ne okundu?

3 Ağustos 2017 Perşembe

cem yılmaz YENİ GÖSTERİSİNDE SAÇINI NASIL YAPACAK? ya da


ilk olarak şunu belirteyim etiketlerin arasına can yılmaz'ı de ekledim. olur da yanlışlıkla cem yılmaz'ı aratırkan can yılmaz yazarsınız, yine de bu yazım bir yerlerde görünsün...

sayın cem yılmaz, bu makaleyi ülkem adına yazıyorum. ciddi anlamda ülke olarak gülmeye ihtiyacımız var, kahkahalar eşliğinde gülmeye. diğer gösterilerinizi, evimden korsan olarak izlemiştim. ki ne yalan söyleyeyim, yıllar öncesinde korsan-orijinal kavramını pek bilmiyordum da. doğruya doğru bilmiyordum. ama indirmemiştim bak. gittim bir cd satıcısından bundan yıllar önce 2 YTL'ye almıştım. o yıl YTL vardı yanlış hatırlamıyorsam. 2007 yılındaki gösterinizi öyle yaptım. Sonrasında, fundamentals vardı en son yaptığınız onu da, zamanında sanırım bir yılbaşı gecesi kanal d yayınlamıştı orada izlemiştim. sonrasında zaten kendi kanalınızda paylaştınız. onun dışında kat'iyen internetten herhangi bir kopyasını falan filan izlemedim.

neyse işte ne diyordum. sayın cem yılmaz, gerçekten bu gerekli yani, insanlar bazen bir şeyleri kaldıramaz. ağır gelir. 2018'de yeni filminiz var muhtemelen maddi açıdan zirveye çıkacağınız için yapmazsınız. çünkü yedekte her zaman bir şeyler kalmalı. arif ve 216 var en azından onunla güleceğiz. o para muhtemelen beni ve birçok kişiyi bayağı sene geçindirir de. size ne kadar yeterli olur bilemiyorum. 2023 olmadan bence siz yeni bir gösteri yapın, çok gelir bize. kaldıramayız ciddi anlamda.

benim değinmek istediğim asıl konu şu. cem yılmaz son gösterilerinde genel olarak şu havayı veriyor. bir tat bir doku'da keldi. 2007'de saçı vardı. sonrakinde, fundamentals olan yani, onda da saçı uzundu. bunda da kıvırcık saçla gösteri yapacağını düşünüyorum. sanırım kıvırcık saç ona daha güzel bir hava katabilir. hani ali baba ve yedi cücelerdeki bir saç olabilir belki. hem yakışır da. güzel gider gerçekten. tam bir komedyen havası oluşturabilir sanırım saç şekli itibariyle. 

kısa bir yazı yazmak istedim. merakla bekliyorum yeni gösteriyi...