son 30 günde en çok ne okundu?

2 Haziran 2017 Cuma

torrentten ne indirilmeli? acayip bir başlık

şunu söylemeliyim ki, ben filmleri genel olarak sinemada izleyen biriyim, imkanım oldukça. ama bunu biliyoruz ki torrent şuan oldukça fazla kullanılan bir uygulama. böyle bir gerçek var madem, neler indirilmeli konusunda bir şeyler söyleyeyim.

geçtiğimiz aylarda çıkan bir film üzerine konuşacağım sadece. john wick chapter two.

bana göre ilk filmi oldukça fazla geride bırakan bir film gerek aksiyon gerek ise yakın dövüş sahneleri olarak. gerek hikaye olarak gerçekten çok beğendim. keanu abimiz harika bir iş çıkarmış bu filmde de.

e zaten fragmanları da izlemişseniz göreceksinizdir ki, gerçekten izlenilesi bir film. sinemada izlediğime hiç pişman değilm. cebimde iyi bir para olsa yine gidip sinemada izlemek isterim bu filmi. aksiyondan yana beni fazlasıyla tatmin etti. genellikle seri filmlerde. ilk filmin ötesine geçmek kolay değildir. onu yaşatabilmek. çünkü ilkler her zaman güzeldir, kalitelidir. bir efsanenin başlangıcıdır.

fragmanda izlerken evet diyordum bu film ilk filme göre daha aksiyonlu görünüyor, ama elbette içimde şüphe vardı ya. hani nasıl desem ya böyle görünüyor ama ubisoft oyun tanıtımları gibi sadece tanıtımda kalmasın her şey. ama gerçekten öyle değil. tanıtımda kalmıyor. sahneler, sahnedeki diyaloglar. tamamıyla efsane, defalarca izlenebilecek bir film.

hatta fragmanı izlemediyseniz bu inceleme arasında şu fragman da bir bakın derim. Küçük bir tv tanıtımı.

Fragmanda müzik ahengi ve sahneler gerçekten harika. Bu fragman sizi eminim ki filmle ilgili daha da heyecanlandıracaktır. Kısa da olsa.

Nerede kalmıştık, aksiyonu bol film. Sonrasında fragmanlarda gördüğümüz gibi Matrix'ten, Morpheus karakterini canlandıran abimiz de bu filmde. Ben bu iki karakteri de gerçekten seviyorum. Gerek Keanu gerekse Laurance, hani böyle nasıl desem. Prison Break dizisindeki Michael ve Lincoln gibi sıkı karakterler. İkisi beraber olunca güzel işler çıkıyor.

Bu filmde de Lauranca yani namı diğer Morpheus çok görünmese de gerçekten bulunması seriye güzellikler katmış.

Ben filmden fazla konuşmayı sevmem. Aksiyonu bol. Sahneler gayet iyi çekilmiş, kamera açıları olsun. Zaten aksiyonla başlayan bir film. Müzikleri, yakın dövüş sahneleri, Keanu abimizin silah kullanmadaki ustalığı falan. Ki bununla ilgili de zaten aldığı eğitimi gösteren video vardı.


Daha uzun versiyonları da mevcut. Ya gerçekten çok kaliteli bir oyuncu bak böyle yazınca, bu günlerde yine izleyeyim ben bu filmi içimden geldi. İzlemediyseniz ne yapıp edin izleyin derim. İlk filmi izleyip sevdiyseniz bu filme bayılabilirsiniz...